

Töltött Hold Gasztrovíkend – 2019. 03. 1–3.



1054 Budapest, Hold utca 13. – Belvárosi Piac

Gasztrovíkend – Helyszín

Helyszín

A Belvárosi Piac jelenleg a főváros egyik legizgalmasabb, folyamatosan fejlődő gasztronómiai-turisztikai attrakciója. A Lechner Ödön által tervezett épületben manapság olyan bérlők sorakoznak fel, akik már nevet és sikert szereztek maguknak a gasztronómiai paletta legjobbjai között a vendéglátásban és a kiskereskedelemben egyaránt.

Persze a piaci helyek szintén izgalmas fogásokkal készülnek az eseményre, a jól ismert kedvencek mellett, mint a pelmenyi, az osztriga, a buja rántott hús vagy a csülök, számos különleges ajánlatra számíthatunk. Széll Tamás és a Stand25, Nyíri Szása, Sára Zsuzsa és a MoszkvaTér, Szabó Győző és a Steamboo, Anatolij Belov és a Husikám, Bíró Lajosék a Buja Disznó-k, A Séf Utcája és a legújabb Champoint 4 Monkeys – Il Mercato üzletükben jobbnál jobb ízekkel töltik meg a Holdat.

 

Piaci klasszikusokkal jön a Haxen Market, a Lakatos Műhely, a Sparhelt Bisztró, az osztriga mellett halételeket kínál a Vörös Homár, kolbászozni a Kobe Sausages-nél, kacsázni pedig a Kacha asztalainál lehet mindhárom nap. Nyitva lesz a Bőségtál, a Zsendice sajtbolt és még számos kereskedés, termelő kínálatából válogathatunk a macaronoktól az olívabogyókig három napon át a csarnokban.

 

Copyright © 2017

Töltött Hold

All Right Reserved.

A Töltött Hold Gasztrovíkend évente

egy alkalommal megrendezendő, ingyenes

gasztro-esemény a Belvárosi Piacon.

 

Töltött Hold
Gasztrovíkend

 

 

 

 

After Work Fridays nyitva tartás:

Pénteken: 11:00–22:00 óráig,

Szombaton: 10:00–22:00 óráig,

Vasárnap: 11:00–16:00 óráig,

Pénteken és szombaton a piac reggel normál nyitva tartás szerint 6:30-kor nyit.

1054 Budapest, Hold utca 13.

Belvárosi Piac

Cím


